Vi lanserar INTAKKT

Där finner ni bad och inredning från kända och väletablerade europeiska varumärken som

                                                                        

Gemensamt är att de alla fokuserar på design och högsta kvalitet! För ARKITEKTER och INREDARE erbjuder vi vägledning fram till rätt produkt och rätt information, för just ert projekt/er kund. För PRIVATPERSONER och BYGGENTREPRENÖRER kan vi utöver produktförsäljningen erbjuda skalenliga ritningar över kompletta badrumslösningar.

 


 

Kreoo

Kreoo

Vi kan stolt presentera Kreoo bland våra leverantörer! Sedan 2010 har de visat en extraordinär kreativitet kring skapandet av designmöbler i marmor. Redan nu har de etablerat sig starkt hos arkitekter och inredare över hela världen med sina alster som "Kora", badkaret i bild, "Pave Stone", "Gong" handfat och "Acaico" bord. Moderbolaget Decormarmi har verkat sedan 1963 och är bland de främsta i sin kategori.


 

Noorth

Noorth

Azuma collection var en av Noorths utvalda presentationer under Milano Design week 2019. Studio Leviore Altherr har inspiretats av det tidlösa språket i japansk badrumshistoria med ursprung ur naturens former.

 


 

Kommer ni ihåg dessa vackra skivor?

Nu är dom på plats på Restaurang la Sorrelina i Göteborg. Här kan man njuta av både vacker inredning och fantastisk mat.

 


 

vackra skivor
vackra bänkskivor