Badrum


Natursten i badrum är ett vackert och hållbart val. Kök och badrum är idag rum som vi spenderar mycket på. Vill man skapa det perfekta badrummet, så gäller det att göra det så genomtänkt att man inte tröttnar på det när nya influenser dyker upp. Använder man klassiska material som marmor, kalksten eller annan natursten, blir det aldrig omodernt. Med tidlöst och starkt material skapar man något som även kan höja värdet inför en eventuell ny ägare.

Vår badrumsinredare kan hjälpa er från ritning till i detalj fullt inrett badrum. Hos oss kan du beställa allt man kan tänkas behöva, ner till handdukskrokar. Vi levererar badrumsmöbler från erkända kvalitetsmärken som Antonio Lupi, Milldue, Neutra och Duravit. Vid behov tar vi även fram specialtillverkade badrumsmöbler i olika mått och material. Använd sedan granit till bänkskiva, marmor till väggar och golv och varför inte ett badkar i massiv kalksten. Allt detta som kan göra just ditt badrum unikt!

Det är bra att man redan i början av renovering eller nybyggnation, tar kontakt för att boka in en tid för en förutsättningslöst möte. Vi visar gärna vad som är möjligt att göra och vilka material som finns.

Kom in till oss på Stencentrum och låt oss hjälpa dig skapa ett badrum i världsklass! 2013 erhöll vi pris för "Världens bästa marmorarbete" från Marble Institue of America.

Vitt marmorbadrum i hotellsvit med specialtillverkad vask
Vask i carraramarmor och vit bisazzamosaik
vit statuariomarmor med vit och sliver glasmosaik från Bisazza