Natursten i exklusiva Badrum


Varför välja Natursten i Badrum?

Natursten i badrum är ett vackert och hållbart val. Vill man skapa det perfekta marmorbadrummet, så gäller det att göra det så genomtänkt att man inte tröttnar på det när nya influenser dyker upp. Använder man klassiska material som marmor, kalksten eller annan natursten, så blir det exklusiva badrummet aldrig omodernt. Med tidlöst och starkt material skapar man ett marmorbadrum som även kan höja värdet inför en eventuell ny ägare.

Marmorgolv, Kalkstensplattor eller andra naturstenar i ditt badrum

Med vackra marmorplattor på väggen och ett marmorgolv så blir badrummet något alldeles speciellt. Ett marmorbadrum inger alltid en exklusiv känsla. Kalksten, granit och andra naturstenar kan också användas. Det är dock viktigt att prata med sin stenleverantör innan val av sten

Marmorbadrum med badrumsmöbler från Antonio Lupi, Milldue, Neutra och Kreoo

Vår badrumsinredare kan hjälpa er från ritning till i detalj fullt inrett badrum. Hos oss kan du beställa allt man kan tänkas behöva, ner till handdukskrokar. Vi levererar badrumsmöbler från erkända kvalitetsmärken som Antonio Lupi, Milldue, Neutra, Kreoo och Duravit. Allt man behöver för att skapa ett exklusivt och unikt badrum. Vid behov tar vi även fram specialtillverkade badrumsmöbler i olika mått och material. Använd sedan tex granit till stenbänk eller en stenvask, marmor till väggar och golv och varför inte ett badkar i massiv kalksten. Allt detta som kan göra just ditt badrum unikt!

Boka tid hos oss för ditt nästa naturstensprojekt

Det är bra att man redan i början av renovering eller nybyggnation tar kontakt för att boka in en tid för ett förutsättningslöst möte. Vi visar gärna vad som är möjligt att göra och vilka material som finns. Hos oss finns även andra material som trägolv, textila golv och annan inredning.

Kom in till oss på Stencentrum och låt oss hjälpa dig skapa ett badrum i världsklass! 2013 erhöll vi pris för "Världens bästa marmor-arbete" från Marble Institue of America. Här finns allt som kan göra ett marmorbadrum exklusivt.

Vitt marmorbadrum i hotellsvit med specialtillverkad vask
Vask i carraramarmor och vit bisazzamosaik
vit statuariomarmor med vit och sliver glasmosaik från Bisazza