Prisbelönt marmorbadrum med vaskar, golv och väggar i vit statuariomarmor
Badrum med marmorgolv, badkar i sten och lavasten på vägg

Vi levererar unika marmorbadrum

Marmor till badrum är ett fantastiskt material. Ett badrum i natursten är inte bara exklusivt utan också mycket praktiskt. Marmor och annan natursten andas med hela ytan, därför kan fukt som kommer in under golvplattan torka snabbt. Om man har värmeslingor i golvet så finns det dessutom inget annat material som håller värmen lika jämnt och skönt som en sten gör. Det finns heller Inget annat material än marmor eller annan natursten som kan ge samma känsla av lyx och elegans. Ett marmor badrum kan konkurrera med alla andra stilar och alternativa material och alltid vara det som utmärker sig med sin klassiska skönhet och tidlöshet. Kostnaden för ett nytt badrum i marmor är i inledningsskedet lite högre än ett standardkakel men oavsett om man väljer ett billigare ytmaterial eller en marmor eller annan natursten som kan ligga högre i pris, så har ändå underarbetet samma prisnivå. Viktigt är ju då att man väljer något tidlöst och hållbart som inte behöver bytas ut, utan alltid är klassiskt, vackert och outslitligt.

Till marmorbadrum kan man många olika sorters marmor passa

Det finns många sorters marmor i många färger och utseende att välja på till badrummet. De flesta sorter fungerar bra i badrum men prata alltid med en fackman innan du gör dina val. Vi levererar marmorbadrum till både privatpersoner och till bland annat stora hotell-projekt där detta vackra, eleganta och hållbara material ofta används. Det är inte bara på golv och vägg som marmor används i badrum. Många av de badrum vi levererar till har även möbler i sten. Det kan vara hela badrumsmöbeln som är klädd med marmor runt om och med en bänk av marmor ovanpå. Ibland med ovanstående vaskar i sten och ibland nedfällda i marmorbänkskivan.Det mesta tillverkar vi i vår verkstad men ibland så tillverkas produkterna speciellt för oss i Italien. Vi  levererar ofta massiva vaskar i marmor och ibland även fantastiska massiva marmor- och kalkstensbadkar.

Badrum i vit marmor med mönsterpassning
Badrum med golv i marmor och marmormöbelmed granitbänk
Handfat i badrum i specialdesignad vit marmor

Vill du ha hjälp med att välja rätt material till ditt badrum eller annat projekt? 

Vi har lång erfarenhet med att hjälpa kunder i sina val när de vill ha marmor eller annan natursten i badrum. I Göteborg finns vår produktion och utställning men vi levererar ofta till Stockholm och hela Sverige och även till utlandet. Vi har bland annat levererat hundratals badrum till hotell i Stockholm och hela Sverige. Vi har  även vunnit ett internationellt pris för ”världens bästa marmorbadrum” från Marble Insitute of America.

Vi hjälper både privatpersoner, arkitekter och byggföretag. Har du ett större projekt du vill ha hjälp med så bokar vi upp en tid för att gå igenom det som behövs. Är du arkitekt så hjälper vi till att ta fram information om olika material som kan vara intressanta till olika projekt. Till vår utställning är alla välkomna. Här finns naturstenar i alla färger och fullt med inspiration. Våra säljare hjälper dig med den information och hjälp som du behöver.

 

Välkommen att höra av dig till oss!

 

StenCentrum i Mölndal AB
Södra Ågatan 18
431 35 Mölndal

Tel: 031-27 12 12
Fax: 031-27 12 27
E-post: info@stencentrum.se

Måndag: 10.00 - 18.00
Tisdag:   10.00 - 16.00
Onsdag:  10.00 - 16.00
Torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag:   10.00 - 16.00
Lördag:  Stängt, endast öppet vid tidsbokning
Söndag:  Stäng