INGA IDÉER ÄR FÖR STORA


Vi älskar utmaningen i att förvandla våra kunders drömmar till verklighet. Med en av Europas största utställningar av bergarter från hela världen, hjälper vi Dig att finna just den sten Du söker.

Stencentrums främsta uppgift är att leverera och skapa exklusiva stenarbeten av högsta klass för privata hem och offentlig miljö såväl i Sverige som Europa. Därför är vi ständigt på jakt efter nya sorter och varianter och besöker regelbundet stenbrott för att hitta nya, unika och vackra stenar att ta med oss hem till våra kunder.

VÅR HISTORIA


 

Många stenhuggeri går från generation till generation. Dock inte Stencentrum som startades upp 1997. Det är kanske därför som vi inte är som alla andra, att vi alltid ligger lite i framkant. När Lars Alfredsson startade Stencentrum hade han redan varit 7 år i branschen. Första resan ner till Italien gjordes för att köpa en stor vattensåg och råskivor att bl.a.  göra köksbänkar av. Lars liftade ner med långtradarchaufförer för att pengarna skulle räcka lite längre. Det räckte till en begagnad såg och några stenskivor. Mycket har hänt sedan dess och idag är vi ett ledande företag i branschen